by

Luwih Apik Nyoblos Zaiful-Sudibyo Amargo Wis Kebukti Rek!

Ora mung klompok milenial ing sawetara organisasi sing sadurunge menehi dhukungan. Saiki dhukungan kanggo pasangan calon Bupati lan Wakil Bupati Lampung Timur, Zaiful Bokhari-Sudibyo, uga diwenehake dening sawetara komunitas.

Yo, wektu iki, giliran komunitas sepedha onthel lan minion nyebutake dhukungan kanggo pasangan nomer 2 sing digawa PDIP, PKS, Gerindra lan didhukung dening Partai Hanura lan Perindo.

Baca Juga  Indonesia Segera Miliki Bank Syariah Internasional

Koordinator sepeda onthel Hendro ngaku, Zaiful Bokhari lan Sudibyo minangka pimpinan generasi enom lan semangat. ”Iki temenan lho, perhatian lan kinerja Zaiful Bokhari, pas dadi bupati, wis kabukten, la iki musti dilanjutke tho,” terang Hendro karo komunitas onthel lan minion sajrone kumpul karo Zaiful Bokhari ing omah aspirasi, Jumuah (30/10).

Baca Juga  Sukses Pilkada, Bang Ipul: Kuncinya Libatkan Tokoh Daerah

 

Ing kesempatan, Zaiful Bokhari nampi dhukungan saka komunitas sepeda onthel sing sehat. Miturut Zaiful, minangka hobi sepeda dheweke seneng banget karo dhukungan saka komunitas sepeda onthel lan minion.

”Dhukungan saka komunitas sepeda nggawe kita luwih tekad lan optimis menang pas tanggal 9 Desember 2020,” jarene.

Sadurunge dingerteni manawa dhukungan kanggo pasangan Zaiful Bokhari-Sudibyo diwenehake dening sukarelawan pemuda ful. Yo lan forum kanggo Mantan Anggota Lamtim DPRD. (oke/beb)

Baca Juga  Berjibaku, Chealsea Bawa Pulang Satu Poin

Baca Juga